Новости и События

Платформа дистанционного обучения

Оголошено конкурс 2016 року на отримання грантів CRDF Global за програмою “Спільні наукові проекти”

 

Останній день подання проектів : 15 червня 2016 року

 

Фонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) оголосив  прийом проектів від спільних груп українських і американських вчених, що фокусуються на дослідженнях в аграрній сфері в наступних напрямках:

  • Сталий розвиток фермерства – менеджемент земельних і водних ресурсів, що запобігає деградації їх від індустріальних методів а також сприяє стійкості врожаїв до змін клімату та інших факторів впливу оточуючого середовища
  • Генетичний підхід до селекції культур — технології/обладнання, які можуть поліпшити рівень врожаїв і в той же час позитивно впливати на  стабільність оточуючого середовища фермерських господарств.

Приймаються  проекти тільки із фундаментальних та прикладних некомерційних  досліджень в перерахованих вище напрямках. Вони можуть стосуватися всіх розділів природничих наук і інженерії : біологіі, хіміі, наук про землю, техніки, математики, фізики в їх безпосередньому застосуванні у сільскогосподарских науках.Ці дослідження можуть бути базою для подальшої комерціалізації, хоча це не може бути їх основною метою.

 

Основні цілі конкурсу:

  • Підтримати високоякісні інноваційні міжнародні дослідження спільних наукових груп із США та України в області агротехнологій;
  • Сприяти розвитку зв’язків  в міжнародній науковій спільноті;
  • Встановити стабільне партнерство між університетами з України і США.

Всі проекти мають відповідати кожному    із наступних критеріїв:

  • Проекти мають подаватися на конкурс від обєднаної наукової групи вчених, що працюють в українських  і американських організаціях.
  • Проекти мають включати одного Керівника  проекту з України і одного  із США. Кожен з них повинен відповідати таким вимогам: 1) мати ступінь не нижче кандидата наук або магістра, або засвідчити відповідний науковий досвід;  2) мати принаймні п’ять  наукових публікацій в рецензованих наукових виданнях. Керівники будуть ділити загальну відповідальніть за виконання проекту відповідно в їх країнах, координувати діяльність всіх виконавців проекту і інститутів, які беруть участь у виконанні  проекту.
  • Український Керівник проекту  і члени української групи :1) повинні бути громадянами України і постійно мешкати в Україні; 2) повинні  перебувати в Україні більшу частину терміну виконання проекту; 3) повинні бути працівником однієї із українських организацій; 4) повинні працювати весь робочий час тільки  на цивільні дослідження.

 

Повний текст оголошення розташовано за посиланням:  http://www.crdfglobal.org/grants-and-grantees/current-funding-opportunities/2016/04/11/2016-u.s.-ukraine-agricultural-research-competition

Грант розміром до 90 тисяч доларів США (45 тисяч доларів для української групи і 45 тисяч доларів для американської групи) надається для виконання проекту на період 1-2 років.

Всі проекти мають бути подані в Головний офіс  через Електронну систему подачі проектів CRDF Global (EPS) : https://eps.crdfglobal.org/2016Ukraine/StartPage.aspx  а також в паперовому вигляді і в електронному форматі на флеш накопичувачі в Український  офіс CRDF Global .

 

Контактна інформація CRDF Global

США Український офіс
Monica Kang
Project Manager, Research Partnerships1776 Wilson Blvd., Suite 300

Arlington, VA 22209

Phone: 703-526-2339,Fax: 703-526-9721

E-mail: mailto:mkang@crdfglobal.org

Євгенія Северяніна
Менеджер програми, CRDF Global в Україні

01024, Київ 24, вул. Богомольця 4

Офіс 134

Телефон: 044 256 25 43.

E-mail: eseveryanina@crdfglobal.org

Comments are closed.