Новости и События

Платформа дистанционного обучения

Віртуальна конференція з обговорення Робочої Програми (WP) 2018-2020 в області нанотехнологій, передових матеріалів, біотехнологій та сучасних виробництв і процесів (NMBP)

nmp-teamКоманда проекту NMP TeAm запрошує взяти участь у Віртуальній Конференції, присвяченій обговоренню Робочої Програми (WP) 2018-2020 в області нанотехнологій, передових матеріалів, біотехнологій та сучасних виробництв і процесів (NMBP).
Захід заплановано на 31 жовтня 2017 р початок о 14.00 (за центрально-європейським часом).
Представник проекту з Єврокомісії зробить презентацію про фінансові пріоритети і відповість на ваші запитання.
Програма
14:00 Відкриття конференції.
14:10 Презентація Робочої Програми NMBP на 2018-2020. Спікер – представник проекту, Директорат промислових технологій, Головний директорат з досліджень та інновацій, Європейська Комісія.
14:40 Питання та відповіді.
15:00 Закриття.

Участь в заході безкоштовна.

Для реєстрації, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 27 жовтня.
Організатори просять вас надати питання, що стосуються Робочої Програми NMBP 2018-2020 до 25 жовтня для того, щоб доповідач зміг підготуватися і відповісти на них під час Віртуальної Конференції.
При цьому спікер зможе відповісти на будь-які запитання, які виникнуть під час презентації. Для цього розмістіть питання в chat box системи, і організатори відразу передадуть його доповідачу.
Чорновий варіант Програми NMBP WP 2018-2020 вже опублікований, і ми пропонуємо вам ознайомитися з нею заздалегідь, щоб мати можливість задати питання та попросити додаткову необхідну інформацію безпосередньо у представника Єврокомісії.
Подальша інформація про те, як отримати доступ до Віртуальної Конференції, буде надіслана зареєстрованим учасникам 27 жовтня.

Comments are closed.