Новости и События

Платформа дистанционного обучения

CRDF Global розпочинає програму STEP 2017 — «Віртуальна інкубаційна програма» (VIP)

CRDF Global розпочинає програму STEP 2017 — «Віртуальна інкубаційна програма» (VIP), з метою надання допомоги командам стартапів, які працюють над розробкою нових продуктів і сервісів в області Кібербезпеки, Зеленої енергетики, IoT, Робототехніки і Big Data.

Партнери програми: Харківський ІТ кластер, Науковий парк «Київський університет ім.Тараса Шевченко», Харківська інноваційна платформа, iHub, RoboHouse.

Цілі і задачі

Тренінги і конкурс, що проводяться в Україні за програмоюVIP, мають на меті допомогти технологічним підприємцям через менторство і фінансування, а саме:

  • Забезпечити учасникам доступ до персонального менторства з розвитку їхнього бізнесу, надати на конкурсній основі гранти а також сприяти у встановленні зв’язків із потенціальними партнерами/інвесторами .
  • Допомогти у встановленні співробітництва між локальними інноваторами і інвесторами, між глобальними науково-технічною і бізнесовою спільнотами і українськими технологічними підприємцями і приватними компаніями.

Повнийтекст оголошення про програму: http://www.crdfglobal.org/fundingopportunities/STEP-ukraine-VIP

Коротка інформація про конкурс: 

CRDF Global (Арлінгтон, штат Вірджінія, США), недержавна, неприбуткова організація,яка сприяє міжнародному науковому і технологічному співробітництву через надання грантів, технічних ресурсів, проведення тренінгів та надання послуг, запрошує зацікавлених інноваторів і технологічних підприємців взяти участь в он-лайн тренінгу і конкурсі в межах програми Науково-технічне підприємництво, яку Фонд щороку проводить в Україні. Програма STEP в Україні реалізується завдяки грантам від Міністерства закордонних справ США.

Відкриття програми 1 жовтня, 2017 р.
Завершення реєстрації 10 листопада, 2017 р.
Як подати заявку Заявку треба надсилати за адресою:stepua@crdfglobal.org
Загальний напрям програми Технологічне підприємництво
Хто може взяти участь Стартапи на ранній стадії розвитку, в яких лідери і члени команди є громадянами України або мають статус легального резидента України.
Гранти Один “Go-to-Market” грант до $3,000Один “Startup-Idea-Validation” грант до $1,000
Вимоги до заявників і учасників

Заявники мають відповідати наступним вимогам:

  • Для участі в програмі допускаються особи, що мають громадянство України або легальний статус резидента, а також діють в межах українського законодавства.
  • Всі проекти мають бути технологічно орієнтованими, всі команди повинні мати лідера.
  • Всі стартапи повинні мати на меті розширення бази своїхклієнтів а також показати потенціал своєї розробки щодо виходу на ринок .
  • Пріоритет надається проектам, які мають досвід пропозиції продуктів або сервісівна ринок, продемонстрували потенціал щодо отримання прибутку, або залучили додаткові ресурси фінансування.
  • Всі команди повинні бути готовими презентувати їх технологічно орієнтований проект на різних стадіях програми. Лідери відібраних команд повинні будуть зробити презентацію перед міжнародним журі на он — лайн конкурсі підчасфінальної стадії програми «Віртуальний бізнес інкубатор».
  • Для того, щоби залишатися в програмі,учасники повинні демонструвати зацікавленість в отриманні практичної підтримки від призначених менторів експертів, мета якої є відкриття нових можливостей і розробка переможної стратегії, а також сприймати нові ідеї і рекомендації від менторів і експертів, відповідати високим етичним стандартам і чітко притримуватись робочих планів.

Як подати заявку на участь

  • Заявка на участь в програмі подається англійською мовоюза адресою: stepua@crdfglobal.org
  • Кінцевий термін подання заявок – 10 листопада 2017 р. (18:00 київського часу)

Форму заявки можна знайти в Розділі XII повної версії «Оголошення про програму» (РА) за адресою http://www.crdfglobal.org/funding-opportunities/STEP-ukraine-VIP

У разі виникнення запитань прохання звертатись до Євгенії Северяніної за тел. 044 256 2543, 067 443 9189, або за адресою nartiukhovska@crdfglobal.org

 

Comments are closed.