Новости и События

Платформа дистанционного обучения

Інформаційний день за тематичним напрямом «Нанонауки, нанотехнології, матеріали та нові технології виробництва»

Horizon_2020_RI-LINKS2UA_largepicПроект Рамкової програми Європейського Союзу із досліджень та інновацій «Горизонт 2020» RI-LINKS2UA продовжує здійснення інформаційної підтримки потенційних українських учасників міжнародних консорціумів – шляхом організації заходів, спрямованих на поширення обізнаності щодо програми «Горизонт 2020». Під час таких заходів передбачено безпосереднє спілкування з представниками відповідних директоратів Європейської комісії, закордонними учасниками міжнародних проектів, а також можливість отримати актуальну інформацію з перших рук, поставити запитання й розширити коло контактів.

Інформаційний день за тематичним напрямом «Нанонауки, нанотехнології, матеріали та нові технології виробництва» відбудеться 25 травня 2016 року в Києві – у рамках конференції «Композиційні матеріали: отримання, використання та ресурс», яка проводиться за рішенням Наукової ради з нових матеріалів, що діє у складі Міжнародної асоціації академій наук. Місце проведення інфодня – Інститут електрозварювання імені Є.О. Патона НАН України(адреса: м. Київ, вул. К. Малевича, 11 (колишня назва – вул. Боженка, 11), поруч зі станцією метро «Олімпійська»).

Участь у заході й дискусії щодо використання можливостей програми «Горизонт 2020» для розвитку зазначеного тематичного напряму в Україні візьмуть представник Генерального директорату Єврокомісії з досліджень та інновацій, а також партнери проекту RI-LINKS2UA із Польщі.

Реєстраційну форму для участі в інфодні просимо надіслати до 23 травня 2016 року за адресою: m.ivasyshin@gmail.com

Comments are closed.