Новости и События

Платформа дистанционного обучения

Інформаційний день в рамках проекту EaP PLUS програми ЄС «Горизонт 2020» та Українсько-Польських днів освіти, науки та інновацій

9067 квітня 2017 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» в рамках Українсько-польських днів освіти, науки інновацій відбудеться Інформаційний день в рамках проекту EaP PLUS програми ЄС «Горизонт 2020» та Українсько-Польських днів освіти, науки та інновацій за тематичними напрямами «Безпечна, чиста та ефективна енергетика» та «Дії в області клімату, довкілля, ефективності використання ресурсів і сировини» блоку «Соціальні виклики» програми «Горизонт 2020».

Програмою заходу передбачено огляд поточних та майбутніх конкурсів за вказаними тематичними напрямами, а також цільові зустрічі з потенційними партнерами майбутніх проектів – представниками університетів, дослідницьких центрів та малих і середніх підприємств Польщі.

Участь в інформаційному дні підтверджується реєстрацією на сайті http://upc.kpi.ua/?page_id=2680.

Для участі в цільових зустрічах необхідно зареєструватись — заповнити он-лайн форму, що відображає напрями діяльності та коло Ваших інтересів стосовно зазначених тематичних напрямів.

Із запитаннями щодо інфодня можливо звертатись до організаторів заходу:

  • з польської сторони: Ольга Зиріна — Olga.Zyrina@kpk.gov.pl
  • з української сторони: Сергій Шукаєв — s.shukayev@kpi.ua

Додаткова інформація про захід:

  • На сторінці проекту — https://www.eap-plus.eu/object/event/47
  • А також на сторінках:
    • КПІ — http://upc.kpi.ua/?page_id=2680
    • та НАН України — http://www.nas.gov.ua/UA/Messages/news1/Pages/View.aspx?MessageID=2940

Більше про проект EaP PLUS та можливості, які він надає для розширення участі в програмах ЄС, можна дізнатися на сайті проекту: https://www.eap-plus.eu

Увага! Цільові зустрічі будуть організовані з огляду на інформаційний профіль з описанням сфери інтересів та проектної ідеї, який надаватимуть зацікавлені учасники. Долучитись до цих зустрічей зможуть учасники з країн ЄС та країн Східного Партнерства.

Comments are closed.